Două eleve de clasa a V-a de la şcoala din Mogoşoaia s-au bătut, una dintre ele fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Mama ei a sesizat Poliţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 20 februarie a.c. în jurul orei 15:26, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, fiica ei, în timp ce se afla la şcoala din Mogoşoaia, a fost lovită de către o altă elevă”, a transmis, luni, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Buftea care au stabilit că două eleve, din clasa a V-a, s-au lovit reciproc, pe fondul unor de înţelegeri.

”Una dintre cele două eleve a fost transportată la spital, de către echipajul medical sosit la faţa locului pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia încearcă să stabilească cum s-au petrecut lucrurile, dar şi de la ce a pornit scandalul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.