Cinci adolescenţi au fost surprinşi în timpul unei altercaţii care a avut loc în centrul municipiului Ploieşti, ei fiind identificaţi de poliţişti. Cei cinci au fost amendaţi şi afost invitaţi la sediul POliţiei, î prezenţa reprezentaţilor legali.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursa video: observatorulph.ro

Poliţiştii din Ploieşti s-au sesizat şi au demarat cercetări, după ce în mediul online au apărut imagini cu o altercaţie în care sunt implicaţi mai mulţi adolescenţi.  

”La data de 28 martie a.c.,  în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei nr.1 de poliţie Ploieşti au identificat 5 persoane implicate, fiind vorba de 4 minori cu vârstele cuprinse între 15 şi 16 ani şi o minoră în vârstă de 17 ani, toţi din municipiul Ploieşti. Minorii au fost invitaţi la sediul unităţii de poliţie în prezenţa reprezentanţilor legali, stabilindu-se că incidentul a fost unul spontan”, a transmis, marţi, IPJ Prahova.  

Sursa citată a precizat că nu au fost formulate plângeri penale, persoanele implicate fiind sancţionate contravenţional conform prevederilor Legii 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. 

Deocamdată, nu s-a stabilit motivul pentru care cei cinci adolescenţi s-au bătut.  

 

Video:observatorulph.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.