Poliţiştii prahoveni fac verificări pentru identificarea mai multor persoane implicate într-o bătaie care a avut loc în mijlocul drumului naţional 1, pe raza staţiunii Buşteni, imagini cu altercaţia fiind postate de un alt şofer. Poliţia anunţă că în urma violenţelor niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imaginile postate duminică pe internet se vede cum patru bărbaţi se bat cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii, o femeie încercând să îi despartă. Cel care a postat imaginile pe un grup de Facebook susţine că filmarea a fost realizată duminică, în cartierul Poiana Ţapului din staţiunea Buşteni. 
 
După apariţia imaginilor în spaţiul public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a anunţat că nu au fost depuse plângeri în urma incidentului, dar că poliţiştii s-au autosesizat.
„În urma informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul staţiunii Buşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară activităţi în vederea identificării participanţilor, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a transmis IPJ Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.