Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că Gelu Voican Voiculescu a greşit că a participat la manifestările dedicate marcării a 30 de ani de la Revoluţie. ”Nu avea ce căuta acolo. A fost o demonstraţie de lipsă de înţelepciune”, a spus Băsescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traian Băsescu a fost întrebat, luni seară, la Realitatea Plus, ce crede despre prezenţa lui Gelu voican Voiculescu la lamifestările dedicate Revoluţiei şi a răspuns: ”A greşit, nu avea ce căuta acolo. Ştie foarte bine cum sunt revoluţionarii, ştie foarte bine că pe lângă ei sunt foarte mulţi alţi oameni care îi susţin. Nu avea ce să caute acolo”.

Băsescu crede că Voican Voiculesc, inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii, dacă crede că va câîştiga procesul ar fi trebuit să aştepte şi apoi să participe la comemorări.

”A fost o demonstraţie de lipsă de înţelepciune. Nu avea de ce să meargă acolo. Eu aş fi aşteptat să câştig procesul – dacă crede că-l câştigă - şi pe urmă să mă duc la comemorări”, a mai spus Băsescu.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit cu o cârjă în cap, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti. El s-a ales cu o rană sângerândă la cap, iar ulterior a depus plângere împotriva agresorului.

Voican Voiculescu este inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii în Dosarul Revoluţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.