Bărbatul suspectat de uciderea paznicului de la un centru de colectare a fierului vechi din Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Constanţa pentru omor calificat şi tâlhărie calificată. Decizia magistraţilor nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Constanţa a judecat luni, propunerea de arestare preventivă formulată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pe numele lui Gheorghe Stoica, în vârstă de 54 de ani, din Tuzla. Instanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile şi a decis şi schimbarea încadrării juridice din tâlhărie urmată de moartea victimei, în omor calificat şi tâlhărie calificată.

Hotărârea magistraţilor nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa.

Gheorghe Stoica, bărbatul suspectat că l-a omorât pe paznicul unui centru de colectare a fierului vechi din municipiul Constanţa, a fost reţinut, duminică, pentru 24 de ore, pentru tâlhărie urmată de moartea victimei.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor şi a fost dus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa. El a fost prins sâmbătă seară în Gara din Focşani, fiind apoi preluat de către poliţiştii constănţeni şi adus duminică dimineaţă la sediul IPJ Constanţa pentru a fi audiat.

Gheorghe Stoica era plecat de la domiciliu din 15 mai 2016.

Poliţiştii Secţiei 4 Constanţa au fost sesizaţi în 20 noiembrie că în incinta unei firme de pe bulevardul Aurel Vlaicu, societate care se ocupă cu colectarea fierului vechi, a fost găsit un bărbat agresat. Oamenii legii au stabilit că Romeo C. (55 de ani) din municipiul Constanţa lucra ca paznic la respectiva firmă, el fiind găsit de către coleg.  De asemenea, poliţiştii au mai aflat că după agresiune a dispărut autoturismul paznicului.

La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean Constanţa, care l-a găsit pe bărbatul atacat în stare de inconştienţă, diagnosticându-l cu un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală.

Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, dar a decedat ulterior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.