Cetăţeanul turc suspectat că a înjunghiat mortal un bărbat, în oraşul Voluntari, s-a predat Poliţiei din Braşov, el urmând să fie preluat de poliţiştii din Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis că a fost anunţată de către Poliţia Judeţeană Braşov, despre faptul că, miercuri, bărbatul bănuit de comiterea faptei de omor din 23 noiembrie, în oraşul Voluntari, s-a predat la această unitate de poliţie.
 
"În prezent Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov desfăşoară activităţile procedurale în vederea preluări în custodie a bărbatului respectiv", arată sursa citată.
 
Marţi, Poliţia Judeţeană Ilfov anunţa că poliţiştii din Voluntari au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 14.00, printr-un apel la 112, despre faptul că, în parcarea unui depozit de legume şi fructe din oraş, se află un bărbat care a fost înjunghiat.
 
Victima a fost preluată de către un echipaj medical şi transportată la o unitate spitalicească din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale. După cercetările la locul incidentului, poliţiştii au mers la acea unitate medicală, unde au aflat că victima a decedat.
 
"În urma activităţilor specifice poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind vorba despre un bărbat, cetăţean turc, de 39 de ani. De asemenea, poliţiştii efectuează activităţi specifice pentru depistarea bărbatului bănuit de comiterea faptei, iar cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov", arăta Poliţia Ilfov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.