Bărbatul suspectat că a înjunghiat de mai multe ori un bătrân de 82 de ani pe o stradă din municipiul Braşov a fost prins, sâmbătă seară, în judeţul Vrancea. El este cercetat pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma activităţilor investigative specifice desfăşurate de poliţiştii braşoveni, sub  coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, persoana bănuită de comiterea faptei de tentativă de omor a fost identificată, în cursul acestei zile (sâmbătă – n.r.), în judeţul Vrancea”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov.

Potrivit acestora, în baza datelor furnizate de poliţiştii din Braşov, cei din judeţul Vrancea l-au depistat pe bărbat.

”Activităţile specifice continuă, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea probarii vinovăţiei şi tragerii la răspundere penală”, mai spun poliţiştii.

Aceştia nu au oferit, deocamdată, date cu privire la identitatea suspectului sau motivul agresiunii.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de poliţie transportă suspectul din Vrancea la Braşov unde va fi audiat.

Un bătrân de 82 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, joi, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Braşov. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje medicale care l-au stabilizat şi l-au transportat la spital. 

Procurorii au deschis dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.