Bărbatul suspectat că a agresat şi tâlhărit un taximetrist din Ialomiţa, la sfârşitul săptămânii, a fost prins de poliţişti la Aeroportul Otopeni, de unde ar fi vrut să plece în Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Buzău, agresiunea a fost comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna buzoiană Cilibia.

Un taximetrist de 61 de ani din judeţul Ialomiţa care a făcut o cursă până în judeţul Buzău, în localitatea Cilibia, la solicitarea unui bărbat pe care îl luase din Nicoleşti, judetul Ialomiţa, l-a atacat pe şofer, l-a agresat şi i-a luat toate bunurile de valoare pe care le avea. Ulterior, cei doi ar mai fi parcurs cu maşina circa 100 de metri, după care agresorul a plecat, iar victima a sunat la 112 după ajutor.

Poliţiştii au stabilit că suspectul are 28 de ani şi este din judeţul Ialomiţa, el fiind prins pe Aeroportul Otopeni, de unde ar fi vrut să plece în Franţa. Poliţiştii urmează să îl prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele.           

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.