Bărbatul din Bucureşti reţinut pentru tentativă de viol asupra unei tinere de 17 ani a fost arestat preventiv, vineri seară, pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătoria Sectorului 5 a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, potrivit Poliţiei Capitalei.
 
Bărbatul de 28 de ani, din Bucureşti, fusese reţinut după ce o tânără de 17 ani a sesizat Poliţia, joi seară, despre faptul că, pe o stradă din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a adresat cuvinte triviale, a exercitat asupra ei acte de violenţă şi a pipăit-o în zona intimă.

Victima a reuşit să fugă, ulterior sesizând secţia de poliţie. În urma cercetărilor făcute, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect, pe o stradă din Sectorul 5. Acesta, un tânăr de 28 de ani, a fost dus la audieri, ulterior fiind reţinut şi prezentat instanţei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.