Starea bărbatului rănit după ce a fost lovit la cap de o piatră desprinsă dintr-o stâncă în Cheile Bicazului este în continuare gravă, dar staţionară, medicii ieşenii precizând că este prea devreme pentru a vorbi de un prognostic favorabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, originar din judeţul Iaşi, a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, având un traumatism cranio-cerebral sever.

"Este în continuare în stare gravă, dar staţionară. Sperăm să nu apară complicaţii. Este prea devreme pentru a vorbi de un prognostic favorabil", a declarat pentru News.ro, medicul Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de o piatră desprinsă dintr-o stâncă, în Cheile Bicazului.

Echipaje medicale i-au acordat primul ajutor, el fiind transportat apoi la Spitalul din Piatra Neamţ, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit la cap. El se afla în Cheile Bicazului împreună cu soţia şi cei doi copii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.