Bărbatul care a jefuit o agenţie bancară din Sectorul 2 este prezentat, joi, magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată. Totodată, procurorii au prezentat date din anchetă, inclusiv conţinutul biletului prin care suspectul a ameninţat casiera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Magistraţii au dispus, joi, arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. 

Poliţiştii au precizat că o sumă importantă din prejudiciul de 10.000 de lei a fost recuperată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 19.11.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 2 Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de un inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 233 alin. (1) - art. 234 alin. (1) lit. c) şi f) din Cod Penal”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă judecătria Sector 2.

Procurorii au precizat că, din probele administrate până în acest moment, s-a reţinut în sarcina inculpatul că în 17.11.2020, în jurul orei 09.55, având faţa acoperită cu o mască de protecţie de culoare albastră şi capul acoperit cu o căciulă de culoare gri, purtând mănuşi chirurgicale de culoare albastră, a pătruns în punctul de lucru al unei agenţii bancare situată în mun. Bucureşti, Sos. Ştefan cel Mare, Sector 2.

”Ameninţând persoana vătămată prin înmânarea unui bilet de hârtie pe care se regăsea scris textul «AI 10 SECUNDE SĂ SCOŢI TOŢI BANII DIN SERTAR.... DACĂ TE CONFORMEZI AJUNGI ACASĂ CU BINE! DACĂ FACI UN PAS GREŞIT, TE TAI!», a constrâns-o pe aceasta să-i dea suma pe care o avea în sertarul de bani de la ghişeu, după care a fugit din incinta agenţiei bancare cu respectiva sumă de bani”, au mai precizat procurorii.

Suspectul a reuşit să fugă din bancă cu 10.000 de lei, înainte ca angajaţii să poată apăsa butonul de panică.

Bărbatul a fost prins a doua zi, pe o stadă din Sectorul 3.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.