Bărbatul din Jilava prins, miercuri, când încerca să vândă o armă letală şi cartuşele aferente, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 43 de ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu”, a transmis joi IPJ Ilfov.

La data de 20 martie a.c., poliţiştii oraşului Măgurele au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul zilei de miercuri urma să cumpere o armă letală şi muniţia aferentă acesteia, tranzacţie care urma să aibă loc la domiciliul vânzătorului, din comuna Jilava.

”În temeiul sesizării, poliţiştii din Măgurele au efectuat verificări, constatând faptul că, pe numele bărbatului, de 43 de ani, care ar fi urmat să vândă arma, au fost emise 2 mandate de executare a pedepsei închisorii”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov.

Sursa citată a precizat că poliţiştii s-au deplasat la adresa respectivă, iar, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, au descins în imobil, context în care l-au depistat în flagrant delict pe bărbatul de 43 ani, în timp ce acesta oferea spre vânzare bărbatului de 42 de ani, o armă letală şi muniţia aferentă acesteia.

”Poliţiştii ilfoveni au pus în aplicare cele 2 mandate de executare a pedepsei închisorii, emise pe numele bărbatului în cauză, de către Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti la datele de 28.02.2024 şi 05.03.2024, pentru infracţiuni la regimul rutier”, au precizat poliţiştii.

Arma letală şi cele 11 cartuşe au fost ridicate şi indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.