Bărbatul căutat de poliţişti după ce l-a ameninţat cu un pistol pe un altul, la staţia de metrou Piaţa Victoriei, a fost prins, fiind reţinut, anunţă Poliţia Capitalei. Anchetatorii au stabilit că, după acel incident, suspectul - care are 19 ani - ar fi agresat mai multe persoane într-un tren de metrou oprit în staţie, iar apoi a fugit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni dimineaţă, în jurul orei 08.00, poliţişti de la Brigada Poliţie Transport Public, cu sprijinul unui coleg de la Serviciul Investigaţii Criminale, au depistat, într-o staţie de metrou din Sectorul 3, un tânăr de 19 ani, din Bucureşti, principal suspect în cazul de ameninţare din seara de 24 octombrie.

Din cercetări s-a stabilit, că la acel moment, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în staţia de metrou Piaţa Victoriei ar fi ameninţat un bărbat cu un pistol, după care a părăsit zona.

Ulterior, în timp ce se afla într-un tren de metrou oprit în staţie, ar fi agresat mai multe persoane, după care a fugit, arată Poliţia Capitalei.

Atunci când a fost prins de poliţişti, în geanta pe care o avea au fost găsite un pistol cu aer comprimat, nesupus autorizării, şi un cuţit, tip briceag.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de luare a unei măsuri preventive, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Poliţiştii începuseră cercetări după ce, miercuri seară, Brigada Poliţie Transport Public a fost sezizată de un angajat al metroului că a observat o ceartă între doi bărbaţi, în zona de ieşire de la metrou Piaţa Victoriei. La un moment dat, unul dintre bărbaţi a scos din geanta pe care o purta un obiect care părea a fi pistol, după care l-a reintrodus în geantă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.