Bărbatul de 37 de ani care, sâmbătă, şi-ar fi înjunghiat cu un cuţit fiul în vârstă de cinci ani, apoi a plecat cu maşina şi a intrat într-un copac, decedând, era afectat după ce soţia sa l-ar fi ameninţat că va divorţa şi îi va lua copilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit procurorillor de la Parchetul Tribunalului Vrancea, soţia bărbatului i-ar fi spus că va divorţa şi că vrea să obţină tutela copilului lor de cinci ani.
 
Sâmbătă, bărbatul se afla cu fiul său la bunicii paterni, iar la un moment dat a intrat în camera în care dormea copilul, l-ar fi înjunghiat de două ori şi ar fi încercat să-l strângă de gât. Copilul se afla la bunicii paterni, iar tatăl venise să-l vadă, în timp ce mama sa era în Bucureşti.
 
Rudele bărbatului au intrat în cameră în momentul în care au auzit copilul ţipând şi l-au îndepărtat pe bărbat, care s-a urcat la volan şi a plecat.
 
”În cauză a fost întocmit dosar penal. Sâmbătă, la ora 23.45, pe DN 2 L, în afara oraşului Panciu, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, a părăsit şoseaua şi a intrat într-un copac. În urma accidentului, bărbatul a murit”, se arată într- un comunicat transmis, duminică, de Poliţia Vrancea.
 
Procurorii au deschis o anchetă în acest caz.
 
Copilul a fost operat şi este internat la Spitalul Judeţean din Focşani.
 
”A venit cu plagă înjunghiată penetrantă, a fost operat de urgenţă, iar în prezent starea lui este stabilă, este conştient şi se află la Terapie intensivă”, declara purtătorul de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cozma.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.