Bărbatul care marţi a înjunghiat o femeie şi pe prietenul acesteia, în centrul Capitalei, a fost prins, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cele două victime se află în spital, în stare stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma activităţilor desfăşurate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia, suspectul în cazul infracţiunii de tentativă la omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a fost depistat în jurul orei 00.00 şi condus la audieri. În urma probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut şi urmează a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă”, anunţă autorităţile.
Bărbatul şi femeia pe care i-a înjunghiat se află în continuare în spital, iar starea lor este stabilă.
Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 15.00, a fost anunţat, printr-un apel la 112, faptul că două persoane, femeie şi bărbat, concubini, ar fi fost agresate de către un bărbat, indicat ca fost prieten al femeii.
 
La locul faptei s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi echipaj de prim ajutor, iar cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.
 
Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia, pentru tentativă de omor. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.