Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a împuşcat un tânăr de 25 de ani, rănindu-l în antebraţ, în urma unei şicanări în trafic la Craiova, a fost arestat preventivă duminică după amiază, de către Tribunalul Dolj, Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Dolj a admis duminică după amiază propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 32 de ani pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi linistii publice. Hotărârea Tribunalului nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Craiova.

El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din Craiova, au fost trase focuri de armă. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că şoferul maşinii găsite la locul incidentului s-ar fi şicanat in trafic cu un alt conducător auto, între cele două vehicule având loc o coliziune, cele două vehicule ciocnindu-se, după care unul dintre pasageri ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină.

În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, acesta fiind în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au percheziţionat sâmbătă locuinţa unui bărbat, de 32 de ani, din localitatea Breasta, el fiind bănuit că ar fi tras cu arma în noaptea de vineri spre sâmbătă. Întrucât cel în cauză se sustrăgea cercetărilor, poliţiştii au continuat activităţile în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a acestuia.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul, de 32 de ani, din localitatea Breasta, a fost identificat şi reţinut în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor. El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar peste câteva ore, arestat preventiv.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.