Bărbatul care a evadat, în 11 martie, dintr-un punct de lucru al Penitenciarului Rahova a fost găsit, vineri seară, de poliţiştii din Ialomiţa, pe un câmp din zona localităţii Marsilieni. Bărbatul a fost încarcerat şi este audiat pentru a se stabili unde a stat în toată această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Persoana evadată din Penitenciarul Rahova, în luna martie, a fost găsită, în urma cu puţin timp, de poliţiştii de investigaţii criminale din Ialomiţa. Multumim cetăţenilor care ne-au sprijinit în această acţiune. În momentul depistării acesta se afla pe un câmp din zona localităţii Marsilieni”, a transmis, vineri seară, IPJ Ialomiţa.

Bărbatul de 32 de ani evadase în data de 11 martie dintr-un punct de lucru deschis din localitatea Bragadiru, fiind dat în urmărire generală.

Bărbatul era condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi o lună de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără permis.

”În toată aceata perioadă au fost efectuate activităţi de căutare cu efective mărite, în vederea identificării persoanei în cauză, atât pe raza localităţii de domiciliu, cât şi în zonele adiacente acesteia. Acesta este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul IPJ Ialomiţa, urmând a fi predat către penitenciar”, au mai transmis poliţiştii.

Surse din anchetă au precizat că bărbatul este audiat la ora transmiterii acestei ştiri pentru a se stabili ce a făcut în toată această perioadă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.