Bărbatul care a atacat un bătrân, în casa scării dintr-un bloc din municipiul Galaţi, pentru a-i lua suma de 500 de euro şi telefonul mobil, a fost prins, vineri, de poliţişti, urmând să fie reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, bărbatul a fost prins de un echipaj al Secţiei 2, în urma unei informaţii, într-o clădire dezafectată din Ţiglina 1. El nu a opus rezistenţă, fiind încătuşat şi dus la sediul Poliţiei.

Suspectul va fi reţinut pentru 24 de ore şi sâmbătă va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul are 36 de ani şi este din municipiul Galaţi. El este bănuit că, în 14 ianuarie, ar fi comis o tâlhărie, atacând un bărbat de 75 ani, din municipiul Galaţi, în scara blocului unde locuieşte şi luându-i, prin violenţă, suma de 500 de euro şi un telefon mobil.

Poliţiştii au avut la dispoziţie o filmare realizată în scara blocului în care locuieşte bătrânul atacat. Din filmare se poate observa cum bătrânul este lovit în mod repetat de agresor, inclusiv în zona capului. Înainte de a fi fost atacat, bătrânul ar fi schimbat bani la o unitate bancară din centru şi ar fi fost urmărit în scara blocului de atacator, care l-a lovit cu pumnii de mai multe ori şi posibil cu un obiect metalic.

După bătaie, bătrânul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi, având numeroase leziuni grave.

Din 14 ianuarie şi până vineri, suspectul, care este recidivist, a fost căutat de poliţişti.

Potrivit unor surse judiciare, în trecut el a mai fost condamnat pentru furt şi tâlhărie, fiind eliberat recent din penitenciar, înainte de termen, în baza legii recursului compensatoriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.