Bărbatul care a ameninţat, vineri, că se aruncă de la etajul unui bloc din Bucureşti, având un copil în braţe, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat, vineri seară, reţinerea bărbatului care a ameninţat că se aruncă de la etajul unui bloc din Bucureşti, având un copil în braţe.

”Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj”, a transmis Poliţia Capitalei.

Un bărbat cu un copil în braţe a ameninţat, vineri, că se aruncă de etaj, într-un bloc din Bucureşti, acolo fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie. Negociatorii de la Serviciul Acţiuni Speciale l-au convins pe bărbat să renunţe la gest, el fiind dus la Poliţie pentru cercetări. Copilul a fost predat mamei sale, fiind evaluat medical.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.