Poliţiştii din Timiş au stabilit identitatea bărbatului găsit carbonizat într-o maşină care a luat foc pe un câmp de lângă Timişoara şi spun că persoana respectivă ar fi consumat alcool. Se pare că bărbatul s-ar fi învârtit în cerc cu maşina până când aceasta a luat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului descoperit carbonizat într-o maşină care luase foc pe un câmp de lângă Timişoara. Este vorba despre un localnic de 42 de ani din localitatea Chişoda, comuna Giroc.
 
Bărbatul locuia pe o stradă din localitatea unde a avut loc incidentul, în apropiere de locul unde a fost descoperit autoturismul care luase foc.
 
Vecinii bărbatului le-au spus poliţiştilor că bărbatul obişnuia să consume alcool şi că cel mai probabil noaptea trecută s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a accelerat pe câmp, în cerc, până când maşina sa a luat foc.
 
Un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat, duminică dimineaţă, că pe un câmp din localitatea Chişoda de lângă Timişoara se află o maşină care a ars în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar în interior se află cadavrul unei persoane carbonizate. Imediat poliţiştii şi criminaliştii au ajuns la faţa locului şi au demarat ancheta. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.