Un bărbat din Bucureşti, suspectat că şi-a înjunghiat prietena de mai multe ori, a fost reţinut, joi, de procurorii din Bucureşti, fiind acuzat de omor. El a anunţat, miercuri seară, că femeia a murit după ce a lovit-o în urma unui conflict.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 09.05.2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul Ş.T.B. sub aspectul infracţiunii de omor.  Din probele administrate până în prezent, a rezultat faptul că la data de 08.05.2019, în jurul orelor 06.30, inculpatul Ş.T.B. i-a aplicat victimei, persoană de sex feminin, mai multe lovituri de cuţit care au condus la decesul acesteia, în timp ce se aflau în locuinţa inculpatului din Bucureşti, Sector 6”, au transmis, joi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Potrivit acestora, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a  inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Bărbatul a sunat, miercuri seară, la 112 pentru a anunţa că a avut un conflict cu prietena sa şi a lovit-o, iar aceasta a murit. Bărbatul a fost dus la spital pentru evaluare medicală, iar poliţiştii şi procurorii au demarat cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.