Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv, fiind suspectat că a intrat în locuinţa unor bătrâni din oraşul Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita, pe care i-a bătut şi le-a furat aproximativ 30.000 de lei. Bărbatul a fost prins la Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Harghita, în ultimele trei săptămâni poliţiştii l-au căutat pe autorul unei tâlhării comise asupra unor bătrâni din oraşul Cristuru Secuiesc.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din comuna Şimoneşti, a fost prins în municipiul Braşov, iar duminică, la propunerea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, în 19 ianuarie, Poliţia Cristuru Secuiesc a fost sesizată de o localnică despre faptul că, în noaptea precedentă, un bărbat de 94 de ani şi soţia sa de 85 de ani au fost agresaţi de persoane necunoscute, care au furat din locuinţă aproximativ 30.000 de lei.

Deşi victimele nu au putut furniza date şi indicii nici măcar despre ora aproximativă a comiterii faptei şi cu atât mai puţin despre autor, suspectul a fost identificat, iar sâmbătă dimineaţa el a fost prins în gara din Braşov.

Totodată, pentru verificarea unor date şi indicii obţinute în anchetă, în vederea completării probatoriului, au fost făcute 5 percheziţii domiciliare în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş.

Bărbatul este urmărit penal pentru tâlhărie calificată, dar şi pentru tentativă de omor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.