Un bărbat de 34 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Capitală, fiind suspectat că, într-un restaurant, i-a furat unui alt bărbat suma de 1.500 de lei, din buzunarul hainei pe care acesta şi-o pusese pe un scaun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, ancheta a fost declanşată în 27 martie, după ce un bărbat a reclamat că, în timp ce se afla într-un restaurant din Sectorul 2, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul hainei ce se afla pe spătarul scaunului suma de 1.500 de lei.

În urma cercetărilor, în 13 mai a fost identificat un bărbat de 34 de ani, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul a fost prins şi dus la sediul subunităţii pentru audieri, ulterior fiind reţinut.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.