Un bărbat a fost prins, joi seară, sub un copac căzut din pădure, în apropiere de intrarea în sediul Jandarmeriei Române, el fiind preluat de un echipaj SMURD. Până la sosirea echipajelor de urgenţă, acestuia i s-a acordat primul ajutor de către jandarmul aflat de pază şi o echipă medicală din instituţie. Copacul prăbuşit a fost îndepărtat de pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În jurul orei 17.10 , pe strada Jandarmeriei, vis a vis de intrarea in Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, un bărbat, de aproximativ 45 de ani, a fost lovit de un arbore căzut din pădure. La faţa locului au intervenit, de urgenţă, pentru acordarea primului ajutor jandarmul aflat în postul de pază şi un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române”, a transmis Jandarmeria Capitalei.
 
A fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. Totodată, au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului.
 
”La ora 17.30 persoana accidentată fusese scoasă de sub copac, fiind preluată de un echipaj SMURD. S-a acţionat pentru îndepărtarea copacului de pe carosabil si reluarea traficului rutier. La ora 17.50 traficul rutier a fost reluat”, a precizat sursa citată.
 
Jandarmii rămân în zonă pentru a se asigura că au fost luate toate măsurile necesare pentru siguranţa cetăţenilor şi a participanţilor la trafic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.