Un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a înecat, duminică, în râul Olt, după ce a mers cu mai multe persoane la pescuit, iar un moment dat a început să traverseze albia râului, el scufundându-se după aproximativ 30 de metri de la mal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, duminică dimineaţă, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Caracal se afla la pescuit împreună cu mai multe persoane, pe malul stâng al râului Olt, în zona barajului Drăgăneşti Olt.

La un moment dat, el a încercat să traverseze înot albia râului, în aval de Hidrocentrală, moment în care după circa 30 de metri de mal, s-a scufundat şi nu a mai ieşit la suprafaţă. 

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de căutare salvare din cadrul Detaşamentului Caracal din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, care a reuşit să-l găsească pe bărbat şi să-l aducă la mal.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a început efectuarea manevrelor de resuscitare, dar în ciuda eforturilor depuse, bărrbatul a fost declarat decedat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.