Poliţiştii şi procurorii din Dolj au pus sub acuzare un bărbat în vârstă de 32 de ani pentru tentativă de omor şi alte infracţiuni în urma incidentului în care o persoană a fost rănită după ce a fost împuşcată un timpul unei sicanari un trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii doljeni au făcut,  sâmbătă,  o percheziţie domiciliară în localitatea Breasla,  la locuinţa unui bărbat de de 32 de ani suspectat că a tras cu o armă şi a rănit un alt bărbat în timpul unei altercatii un trafic.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dolj,  suspectul nu a fost găsit. Acesta este acuzat de infracţiunile de tentativă de omor,  uz de armă fără drept,  nerespectarea regimului armelor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii fac cercetări pentru depistarea bărbatului şi cer emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele acestuia.

O persoană a fost împuşcată în antebraţul stâng în noaptea de vineri spre sâmbătă în municipiul Craiova, în urma unei şicanări în trafic între şoferii a două autoturisme. Victima a fost dusă la spital, fiind în afara oricărui pericol. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor care au participat al acest scandal.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de vineri spre sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o stradă din Craiova, au fost trase focuri de armă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat un autoturism, avariat.Din primele cercetări, au stabilit faptul că şoferul maşinii respective s-ar fi şicanat in trafic cu un alt conducător auto, cele două vehicule ciocnindu-se, după care unul dintre pasageri ar fi tras cu un pistol trei focuri de armă către cealaltă maşină.
 
În urma incidentului, unul dintre cei care se aflau în autovehiculul abandonat s-a deplasat la spital pentru îngrijiri medicale, având o plagă împuşcată la antebraţul stâng, dar fiind în afara oricărui pericol.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.