Un bărbat a fost găsit împuşcat, marţi, pe scaunul din dreapta al maşinii sale, iar autoturismul era parcat în faţa Spitalului din Târgu Jiu. Medicii i-au acordat primul ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 5 octombrie a.c., Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi  de către personalul de serviciu din cadrul Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că lucrătorii S.M.U.R.D. Gorj au găsit în faţa unităţii medicale o persoană de sex bărbătesc, ce prezintă o plagă prin împuşcare la nivelul capului” , a transmis, amrţi, IPJ Gorj.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat o patrulă de siguranţă publică şi echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconştienţă de lucrătorii S.M.U.R.D., pe locul dreapta faţă al autoturismului  proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Târgu Jiu. 

 ”În autoturism, pe podeaua din dreapta faţă, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării. Persoana în cauză a fost preluată de personalul medical de gardă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au mai transmis poliţiştii.  

La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul unităţii, pentru continuarea cercetărilor. 

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.