Un bărbat de 27 de ani a fost reţinut în Capitală după ce poliţiştii au încercat să oprească autoturismul în care se afla, înmatriculat în Marea Britanie, urmărindu-l în trafic şi trăgând focuri de armă. Bărbatul a lovit maşina Poliţiei şi şi-a chemat şi rudele în ajutor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vorbim despre un bărbat de 27 de ani, reţinut pentru conducere fără permis şi tulburarea  ordinii şi liniştii publice. Urmărirea a fost pe mai multe străzi de pe raza Sectorului 5. A fost necesară folosirea forţei”, a relatat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Incidentul a avut loc în cartierul Rahova, când poliţiştii au vrut să oprească un vehicul înmatriculat în Marea Britanie, însă şoferul a refuzat, accelerând. Echipajul a pornit în urmărirea bărbatului, iar la un moment dat acesta a lovit maşina poliţiei. Poliţiştii au făcut uz de armă trăgând în direcţia vehiculului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.