Un bărbat a fost eliberat din greşeală, miercuri dimineaţă, din Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a fost reîncarcerat, iar conducerea Poliţiei Capitalei face verificări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Independent Reţinere şi Arestare Preventivă, din eroare, au pus în libertate un bărbat, care se afla sub măsura arestarii preventive, persoana fiind eliberată la momentul în care se împlinea termenul de 24 de ore de la emiterea ordonanţei de reţinere”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au făcut demersuri pentru reîncarcerarea bărbatului, acesta fiind depistat, iar în acest moment se află în custodia Poliţiei.

Conducerea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a dispus verificări, prin  structura de control intern, cu privire la acest incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.