Un bărbat din Ucraina a murit după ce a fost lovit în cap de un conaţional, în urma unui conflict izbucnit la bordul unei nave aflate în Portul Brăila. Suspectul a fugit de pe navă, fiind acum căutat de poliţişti, care au instituit filtre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că, la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni. Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceştia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava”, a transmis, vineri, Poliţia Judeţeană Brăila.
 
Conform sursei citate, bărbatul a fost identificat de poliţişti, iar în prezent este căutat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. şi poliţiile orăşenesti, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, I.J.J., Poliţia Locală.
 
De asemenea, au fost instituite filtre şi în judeţele limitrofe. 
 
În activităţile de cautare este angrenat şi un câine de urmă.
 
Bărbatul căutat se numelte Puyko Yaroslav, are 172 cm înălţime, era îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaştri, capul acoperit, având şi o borsetă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.