Un bărbat din Teleorman a fost reţinut, iar anchetatorii cer mandat de arestare preventivă pe numele lui, după ce l-a pus la pământ pe alt bărbat şi l-a lovit în cap cu o tijă din metal. Agresiunea a avut loc în spaţiul public, iar totul a început de la o altercaţie între victimă şi soţia agresorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Videle au dispus reţinerea unui bărbat de 28 de ani, din comuna Blejeşti, judeţul Teleorman, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. În ziua de 5 aprilie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că, în zona stadionului din localitatea Blejeşti, o persoană este agresată fizic. Cercetările au evidenţiat faptul că, în timp ce se afla pe sol, victima (un bărbat de 36 de ani) ar fi fost lovită în zona capului, cu un obiect contondent, de către bărbatul de 28 de ani. Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 22 aprilie a.c., poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în comunele Blejeşti şi Sârbeni, în urma activităţilor fiind dispusă reţinerea persoanei cercetate”, informează, marţi, oficialii Inspectoratului de Poliţie Teleorman.
 
Agresorul şi victima se cunosc şi locuiesc în aceeaşi zonă. În ziua în care a avut loc scandalul, bărbatul de 36 de ani a avut o altercaţie cu soţia agresorului. Bărbatul de 28 de ani l-a lovit pe cel de 36 de ani, l-a pus la pământ şi l-a lovit cu o tijă metalică. 
La locul evenimentelor au intervenit luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Teleorman.
 
Marţi, agresorul urmează a fi prezentat instanţei de judecată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.