Un bărbat din Piatra Neamţ a fost arestat preventiv după ce a fost prins de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate în timp ce încerca să ridice două colete în care se aflau comprimate de ecstasy, timbre cu LSD, precum şi cocaină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamţ, sub coordonarea procurorului DIICOT - Biroul Teritorial Neamţ, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au prins, luni, un bărbat de 25 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce ridica două colete provenite din Olanda, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Română.

În urma verificării celor două colete, poliţiştii au descoperit 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum şi un gram de cocaină. 

De asemenea, 12 persoane au fost duse la sediul DIICOT - BT Neamţ, pentru a fi audiate.

Potrivit sursei citate, procurorul de caz a decis ca bărbatul să fie reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, introducerea în ţară şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în vederea consumului propriu.

Cercetările în acest caz continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

La acţiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Judeţene Neamţ.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.