Un bărbat din Galaţi a fost reţinut, joi seară, după ce a provocat un scandal într-un magazin, ameninţând angajatele şi spărgând geamurile cu borcane. În urmă cu o zi, el fusese pus sub control judiciar, într-un dosar de furt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Galaţi, scandalul a avut loc joi seară, când Secţia 2 Poliţie Galaţi a fost sesizată despre faptul că un bărbat a încercat să sustragă bunuri dintr-un market situat pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi. Fiind surprins de agenţii de pază, care au închis uşile magazinului pentru a-l împiedica să fugă, bărbatul le-a ameninţat pe angajate şi a aruncat cu borcane in geamuri, spărgându-le.

Acolo au mers poliţiştii Secţiei 2 care, după verificari, au constatat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, se afla sub control judiciar, măsură preventivă dispusă faţă de acesta cu o zi in urmă, într-un dosar penal în care era cercetat pentru furt.

El a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.