Un bărbat din Bucureşti, prins cu un motociclu fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost plasat sub control judiciar. El nu este la prima abatere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 20 Februarie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 5 au oprit pentru control un motociclu condus de un bărbat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că persoana care a condus motociclul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi se afla în stare de recidivă”, a transmis, luni seară, Brigada Rutieră a Captalei.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

”În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au reţinut bărbatul în vârstă de 40 de ani, care ulterior a fost prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Sectorului 5, care au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 20.02.2023”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.