Un bărbat de 39 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv, fiind suspectat că a înşelat şapte persoane cărora le-a promis locuri de muncă în cadrul unui lanţ de magazine şi le-a cerut să îi dea bani pentru realizarea unor analize medicale necesare pentru angajare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, vineri, un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de  înşelăciune în formă continuată.

"În perioada aprilie - mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie au fost sesizaţi de mai multe persoane cu privire la faptul că un bărbat necunoscut le-ar fi abordat telefonic, având în vedere că aveau postate pe un site anunţuri pentru obţinerea unui loc de muncă, şi sub pretextul promisiunii angajării în cadrul unui lanţ de magazine, acesta le-ar fi determinat să-i remită anumite sume de bani necesare efectuării analizelor medicale în vederea presupusei angajări", arată Poliţia Capitalei.

Vineri, cu sprijinul uneia dintre persoanele vătămate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie l-au localizat pe bărbat şi l-au dus la sediu pentru audieri. La el au fost găsite un telefon mobil, precum şi o sumă de bani ce ar fi fost primită de la victimă.

Bărbatul este suspectat că a înşelat, în acest mod, alte şase persoane.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru înşelăciune în formă continuată, bărbatul fiindn arestat preventiv.

Întreaga acţiune a beneficiat de sprijinul Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.