Un bărbat de 54 de ani din Mărăşeşti, judeţul Vrancea, a murit în timpul serviciului, căzând într-un buncăr pentru cereale cu o adâncime de aproximativ 4 metri. El a fost găsit, se pare, după mai multe ore de la producerea accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Vrancea, joi seară, în jurul oreo 20.30, Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că angajatul unei societăţi comerciale din oraş a căzut în interiorul unui buncăr şi a decedat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 54 de ani, spre finalul programului de lucru a făcut curăţenie în jurul unui buncăr din incinta societăţii, cu o adâncime de aproximativ 4 metri. Bărbatul a fost văzut ultima dată în viaţă de către colegi în jurul orei 17.30, în preajma buncărului în care a fost găsit decedat. Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Tragedia se încadrează în categoria accidentelor de muncă, fiind anchetată acum atât de procurori, cât şi inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vrancea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.