Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost arestat preventiv, după ce a violat o femeie, el fiind prins de poliţiştii din Olt chiar în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu femeia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, duminică seara, o femeie din comuna Văleni a sesizat prin apel de urgenţă 112, faptul că o femeie de 42 ani, este obligată de un bărbat de 38 ani, să întreţină relaţii sexuale cu acesta.

“În baza sesizării, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Dăneasa, au pătruns în locuinţa bărbatului, acesta fiind prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu femeia”, au menţionat reprezentanţii IPJ Olt.          

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Oltş El a fost prezentat luni instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.