Un bărbat de 35 de ani a murit, sâmbătă, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a ciocnit cu un autotren, pe Centura Bucureşti. Traficul a fost blocat în urma accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii oraşului Măgurele au fost sesizaţi, sâmbătă, despre faptul că pe DN CB - Jilava, la km 43, s-a produs un accident soldat cu decesul unei persoane.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, din primele verificări s-au constatat că un autoturism se deplasa Centura Capitalei, din direcţia Berceni către oraşul Măgurele, iar când a ajuns la km 43, s-a ciocnit un autotren. 
 
"În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat, în vârstă de 35 de ani. A fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care s-a  deplasat la faţa locului, pentru efectuarea activităţilor din competenţă", a arătat sursa citată.
 
Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
 
Conform sursei citate, reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier vor verifica legalitatea transportului.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal, în care poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
Potrivit Centrului Infotrafic, în urma accidentului circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, fiind deviată printr-o parcare din zonă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.