Un bărbat de 33 de ani a fost găsit decedat, marţi, în bazinul portuar din Mangalia, iar poliţiştii au precizat că pe corpul său nu au fost găsite urme vizibile de violenţă. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime - Postul de Poliţie Transporturi Navale Mangalia au fost sesizaţi, marţi, cu privire la faptul că, în bazinul portuar din municipiul Mangalia, a fost găsit cadavrul unui bărbat, posibil înecat.
 
“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 33 de ani. Echipajul de pe ambulanţă a declarat decesul acestuia. În urma examinării exterioare a cadavrului,  nu au fost constatate urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.
 
Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.