Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind acuzat că a furat un lanţ de la gâtul unei fetiţe de 7 ani care îşi plimba câinele, în jurul unui bloc din Sectorul 5. Ulterior, bărbatul a fost plasat sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 9 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie au reţinut un bărbat, în vârstă de 31 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar de furt”, anunţă, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în 3 noiembrie 2023, în jurul orei 17.30, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 15.00, fiica sa, în vârstă de 7 ani, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, a fost victima unei infracţiuni de furt.

”Din cercetările efectuate, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în timp ce îşi plimba câinele, în jurul unui bloc din Sectorul 5, ar fi fost abordată de un bărbat care, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a victimei, datorită vârstei, a deposedat-o de un lanţ, pe care îl avea la gât, după care a fugit. În baza probatorului administrat, la data de 9 noiembrie 2023, a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii, ulterior fiind condus la sediul secţiei de poliţie, pentru continuarea cercetărilor”, a mai transmis sursa citată.

Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, faţă de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.