Un bărbat cu un copil în braţe a ameninţat, vineri, că se aruncă de etaj, într-un bloc din Bucureşti, acolo fiind trimise mai multe echipaje de intervenţie. Negociatorii de la Serviciul Acţiuni Speciale l-au convins pe bărbat să renunţe la gest, el fiind dus la Poliţie pentru cercetări. Copilul a fost predat mamei sale, fiind evaluat medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, ce ţine un copil în braţe, se află la un etaj superior al unui bloc şi ameninţă că va sări în gol", a transmis Poliţia Capitalei.
 
Acolo s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti ai Secţiei 25 Poliţie şi salvatori din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov.
 
"A fost solicitat sprijinul negociatorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, care au ajuns la adresă în cel mai scurt timp. Negociatorii au intrat în dialog cu bărbatul de 32 de ani şi l-au determinat să renunţe la gest. Copilul a fost preluat în siguranţă şi se află împreună cu mama sa în evaluare medicală", a precizat sursa citată.
 
Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, fiind declanşate cercetări.
 
În cadrul acţiunii a venit în sprijin şi Serviciul Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.