Un bărbat de 42 de ani, urmărit întrucât fusese condamnat la închisoare pentru viol şi tentativă de omor, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti, în urma unui control în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră au prins un bărbat, în vârstă de 42 de ani, urmărit pentru viol si tentativă la omor.
 
Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism în care se aflau două persoane.
 
”Procedând la legitimarea şi verificarea acestora, conducătorul auto a furnizat date false cu privire la identitatea sa. Ulterior, din verificările efectuate, s-a constatat că pe numele bărbatului figurează două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de viol, emis de Tribunalul Bucureşti în anul 2014, iar altul tot de 10 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, emis de Tribunalul Bucureşti, în anul 2015”
 
Bărbatul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere în vederea continuării cercetărilor, acesta fiind predat, ulterior, poliţiştilor Secţiei 6 Poliţie, pentru a fi încarcerat într-un penintenciar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.