Un bărbat condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere grave, comise pe teritoriul Ungariei, a fost depistat şi încarcerat de poliţiştii de investigaţii criminale bihoreni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat, pe raza municipiului Oradea, un bărbat de 63 de ani, din Oradea, pe numele căruia Curtea de Apel Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenţie,  pentru comiterea infracţiunilor de cauzare din neglijenţă unui accident rutier şi neacordare de asistenţă, fapte comise pe teritoriul Ungariei, sentinţa penală a autorităţilor ungare fiind recunoscută şi pusă în executare de autorităţile române”, a transmis, vineri, IPJ Bihor.

Sursa citată a precizat că poliţiştii de investigaţii criminale bihoreni l-au încarcerat pe orădeanul de 63 de ani în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.