Un bărbat în vârstă de 34 de ani, condamnat în Italia pentru viol şi complicitate la sustragerea de bunuri, care era dat în urmărire, a fost prins de poliţiştii din Olt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autorităţile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din oraşul Corabia, condamnat la pedeapsa cu închisoarea.

Bărbatul fusese dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracţiunilor de viol şi sustragerea de bunuri. 

Pentru punerea în executare a mandatului de arestare, poliţiştii olteni au beneficiat de date şi informaţii oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Olt l-au prezentat pe bărbat la Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Craiova, care a decis reţinerea sa pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.