Un bărbat condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri şi care se ascundea la o adresă din Sectorul 5 a fugit de poliţişti când aceştia au vrut să-l preia. Bărbatul a ieşit pe un geam şi a fugit pe acoperişurile imobilelor învecinate, fiind urmărit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă,  poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului Acţiuni Speciale , au pus  în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat , condamnat la 10 ani şi 10 luni închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri”. A transmis, joi, Poliţia Capitalei.  

Sursa citată a precizat că din investigaţii s-a stabilit faptul că persoana urmărită se ascunde la o adresă din Bucureşti,  Sector 5.  

”La momentul pătrunderii in curtea imobilului, bărbatul urmărit a escaladat geamul unei dependinţe şi a început să alerge pe acoperişurile imobilelor învecinate, în încercarea de a scăpa. Poliţiştii l-au urmărit,  prins şi imobilizat pe acoperişul unui imobil”, a mai transmis Poliţia.  

Bărbatul a fost transportat şi încarcerat în penitenciar. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.