Un bărbat este cercetat de poliţiştii din Capitală după ce şi-ar fi lovit fosta parteneră, care a ajuns la spital, şi i-ar fi transmis ameninţări privind viaţa fiului lor, minor. Bărbatul a fost căutat de poliţişti după ce a plecat cu copilul, fiind găsit, imobilizat şi dus la audieri. Pe numele său a fost emis un ordin de protecţie provizoriu şi i s-a montat o brăţară de monitorizare electronică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a transmis, luni, că poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către o unitate medicală, despre faptul că la camera de gardă s-a prezentat o femeie, victima unei agresiuni. Poliţiştii au stabilit că ea a fost lovită de fostul partener, când a mers la o adresă din Sectorul 1, pentru a-l încredinţa bărbatului pe fiul său, minor.

Ulterior, femeia a sunat la 112 spunând că, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, ar fi avut din nou neînţelegeri cu acel bărbat, iar după ce a părăsit zona, acesta i-a transmis telefonic ameninţari cu privire la viaţa fiului lor şi a lui.

Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi plecat însoţit de minor, fiind dat în atenţie autoturismul cu care acesta se deplasa. La scurt timp, bănuitul a fost depistat la o adresă din Sectorul 1, în timp ce intra în imobil, însoţit de fiul acestuia. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însoţiţi de o echipă de negociatori şi una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Bărbatul a ieşit din locuinţă şi a fost imobilizat şi condus la audieri, faţă de acesta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu şi i-a fost montată o brăţară de monitorizare electronică”, a precizat Poliţia.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru ameninţare şi violenţă în familie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.