Un bărbat este cercetat de poliţiştii bucureşteni, după ce şi-a agresat mama, iar în camera lui poliţiştii au găsit peste 100 de plicuri cu un praf alb, posibil substanţe interzise. De asemenea, pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că poliţiştii Secţia 19 Poliţie au fost sesizaţi au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiul ei a agresat-o într-un apartament din Sectorul 5. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
“Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, pentru protejarea victimei şi dispunerea măsurilor legale. De asemenea, având acordul persoanei vătămate, o femeie în vârstă de 54 de ani, poliţiştii au pătruns în imobil. În interiorul locuinţei a fost depistat fiul femeii, un bărbat în vârstă de 36 ani, care era agitat şi prezenta un comportament suspicios. De asemenea, în camera acestuia, au fost găsite şi ridicate 105 plicuri ce conţineau un praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 
 
Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau de transportul la o unitate medicală. 
 
Bărbatul a fost condus la sediul subunităţii, pentru continuarea cercetărilor.
 
“Întrucât s-a constatat existenţa unui risc iminent, poliţiştii au procedat la întocmirea Formularului de Evaluare a Riscului, faţă de bărbat fiind emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată şi brăţară de monitorizare electronică”, a menţionat sursa citată. 
 
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. 
 
De asemenea, în legătură cu substanţele găsite au fost sesizaţi specialiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.