Poliţiştii argeşeni au finalizat cercetările şi propun trimiterea în judecată, pentru şantaj şi violarea vieţii private, a unui bărbat de 62 de ani, din Piteşti, arestat preventiv de la sfârşitul anului trecut, fiind acuzat că şi-a ameninţat fosta iubită, cu 40 de ani mai tânără, după ce aceasta l-a anunţat că nu mai vrea să continue relaţia cu el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti ai finalizat cercetările într-un dosar în care un bărbat de 62 de ani, din Piteşti, este urmărit penal pentru infracţiuni de şantaj şi violarea vieţii private, victimă fiind fosta iubită a bărbatului cu 40 de ani mai tânără decât el.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul, care are familie şi copii, a început, în urmă cu aproximativ patru - cinci ani, o relaţie cu o femjeie care acum are 22 de ani.

În octombrie anul trecut, tânăra i-a spus bărbatului că nu mai vrea să aibă statutul de amantă, că vrea să îşi facă propria familie şi că încetează relaţia cu el.

Nemulţumit de decizia fetei, bătrânul a ameninţat-o pe aceasta că publică materiale cu ea în ipostaze compromiţătoare, fiind vorba despre fotografii şli filme făcute în timpul relaţiei celor doi.

Femeia a mers la Poliţie şi l-a reclamat, iar anul trecut, în perioada Crăciunului, bărbatul a fost reţinut şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dosarul în care acesta este cercetat pentru şantaj şi violarea vieţii private a fost trimis de către poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de terminare a urmăririi penale şi trimitere în judecată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.