Un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică a fost agresat de un şofer, pe o stradă din Sectorul 4 din Bucureşti, el primind îngrijiri medicale. Suspectul a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a anunţat, joi, că poliţiştii de la Secţia 16 au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 34 de ani, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe o trotinetă electrică, pe o stradă din Sectorul 4, a fost agresat fizic de către conducătorul unui autovehicul.
 
Poliţiştii ajunşi acolo au început verificări, iar la scurt timp a fost identificat şi găsit şoferul suspectat de comiterea agresiunii, el fiind dus la Poliţie pentru audieri.
 
Bărbatul de pe trotineră a primit îngrijiri medicale de la un echipaj de prim ajutor, el refuzând transportul la spital. 
 
Poliţiştii Secţiei 16 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, pentru lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.