Un bărbat de 53 de ani, care locuieşte într-o zonă de adăposturi improvizate din Sectorul 2 al Capitalei, a fost reţinut, fiind suspectat că l-a omorât pe un altul care se adăpostea în zona respectivă. Victima a fost găsită cu urme de violenţă la cap şi gât.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, luni, în jurul orei 1.00, printr-un apel la 112, despre faptul că într-o zonă de adăposturi improvizate, în sectorul 2, a fost descoperit decedat un bărbat, care prezenta multiple semne de violenţă la nivelul capului şi gâtului, se arată într-un comunicat de presă comun al Poliţiei Capitalei şi al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, cercetările fiind desfăşurate pentru omor.

Cadavrul a fost descoperit de mai multe persoane care locuiesc în apropiere.

"Din datele şi probele administrate a reieşit faptul că în data de 3 ianuarie, două din locuinţele improvizate au fost distruse de un incendiu, iar cei care se adăposteau în acestea, după ce au reuşit să recupereze parte din bunuri, au plecat din zonă, în împrejurimile Bucureştiului, pentru a-şi depozita bunurile la rude sau cunoştinţe, iar ulterior au consumat alcool în mai multe locaţii. Unul dintre bărbaţii care locuia în acelaşi perimetru, s-a adăpostit într-una din locuinţele neafectate, locaţie în care a şi fost găsit decedat", scrie în comunicat.

După cercetarea la faţa locului şi din datele adunate, s-a conturat presupunerea rezonabilă că bărbatul decedat ar fi fost agresat de cel care obişnuia să doarmă în acel adăpost, un bărbat de 53 de ani.

El a fost căutat şi găsit, luni seară, într-o comună din judeţul Giurgiu. După audieri, bărbatul a fost reţinut şi urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.